大家好,我是新疆自考网的编辑天山学子,一名热爱教育事业的西域自考人。今天,我为大家整理了“2019年11月新疆自考学位英语词考前真题阅读理解(2)”的相关内容,希望对正在备考的同学们有所帮助。作为一名长期服务于本地考生的编辑,我深知学位英语考试对于大家的重要性,因此,我会在网站上持续为大家提供各类备考资料,助力大家顺利通过考试。在这篇文章中,我们将探讨跨英吉利海峡的不同方式,以及为什么人们再次考虑建设海底隧道或通道的想法。让我们一起深入阅读,寻找答案吧!
To swim across the English Channel takes at least nine hours.It 's a hard work and it makes you short of peath. To fly over the Channel takes only twenty minutes (as long as you’re not held up at the airport. , but it 's an expensive way to travel.You can travel by hovercraft if you don’t mind the noise, and that takes forty minutes. Otherwise you can go by boat, if you forget your sea-sickness ills. All these means of transport have their problems and the weary(不耐烦的)traveler often dreams of being able to drive to France in his own car. “Not possible”, you say, Well, wait a minute.People are once again considering the idea of a Channel tunnel or pidge.
This time, the Greater London Council is looking into the possibility of building a Channel link straight to London. A pidge would cost far more than a tunnel, but you would be able to go by rail or by car on a pidge, whereas a tunnel would provide ar all link only.
Why is this idea being discussed again? Is pitain becoming more conscious of the need for links with Europe as a result of joining the EEC(欧供体)? Well, perhaps.The main reason, though, is that a tunnel or pidge would reach the twenty square kilometers of London 's disused dockland(船坞地). A link from London to the continent would stimulate trade and re-vitalize(使……重新有活力)the port, and would make London a main trading center in Europe. With alink over the Channel, you could buy your fish and chips in England, and be able to eat them in France while they were still warm!
21.Which of the following statements is TRUE?
A.Swimming across the Channel takes tess than four hours
B.The idea of a Channel tunnel or pidge is a very new one
C.It is considered to be more difficult to swim across the channel than any other means
D.A tunnel or pidge would only reach as far as the coast
答案:C
22.A tunnel would be ( )
A.less expensive to be built than a pidge
B.more expensive to be built than a pidge
C.less expensive to be built than a rail
D.more expensive to be built than a rail
答案:A
23.If they built a Channel tunnel, you would ( )
A.neither take a train nor go by ear
B.only take a train
C.either take a train or go by car
D.only take a bus
答案:B
24.It can be concluded that many of London 's dockyards are ()
A.not used
B.seriously blocked
C.fully used
D.opened again
答案:A
25.Channel link would ( )
A.allow us to buy fish and chips inFrance
B.make the journey from Europe to England dangerous but easier and faster
C.decrease more trade forLondon 's dockyards
D.makeLondon more prosperous again
The market investigation is indispensable to sales promotion.They are closely related as the lips and teeth, so to speak.What you produce is for sale on the market. It would be impossible to succeed in selling a product without first investigating the market.
In the international market, goods on sale coming from different countries and suppliers are always facing keen competition. Under such circumstances, they will try everything possible to familiarize themselves with the market conditions.In making investigations, we ought to get information about what similar items the competitors are offering on the market, what prices they are quoting(报价), what features their products have, who are their regular customers, etc. Then, how can we obtain such information? There are many channels that we ean make use of in doing this sort of work.The commercial counselor‘s offices of our embassies stationed apoad can help us in making market investigations.
Nowadays, our import and export corporations send their trade groups apoad every now and then. One of their purposes is to make market surveys on the spot.
Certainly, face-to-face talks with foreign businessmen are also important channels to get market information.The Chinese Export Commodities Fairs and some other fairs of similar nature as well as visits of foreign businessmen provide us with such opportunities.Of course, there are some other ways of making market investigations.
26.In making market investigation, one should ( )
A.get enough information Concerned
B.advertise his products
C.produce high quality goods
D.none of the above
答案:A
27.The word “indispensable” in the first line means ()
A. impossible
B. essential
C. advisable
D. available
答案:B
28.Which of the following statements is NOT true?
A.The relationship between market investigation and sales promotion is just as that of the lips and teeth
B.It is impossible to succeed in selling a product without market investigation
C.There are various ways of making market investigation
D.Production goes before market investigation
答案:D
29.Making market investigation is very important because ( )
A.in market, goods on sale are numerous
B.every producer is facing keen competition
C.it can greatly promote sales
D.all of the above
答案:D
30.All the following are channels to get market information EXCEPT ( )
A.to have commercial counselor‘s offices of our embassies stationed apoad
B.to promote the quality of our own products
C.to send trade groups apoad every now and then
D.to have face-to-face talks with foreign businessmen
答案:B
以上“2019年11月新疆自考学位英语词考前真题阅读理解(2)”内容由新疆自考网整理提供。
2025年自考真题+复习资料+指定教材
感谢大家阅读这篇文章,希望我整理的“2019年11月新疆自考学位英语词考前真题阅读理解(2)”对大家的备考有所帮助。作为新疆自考网的编辑天山学子,我会继续为大家提供更多优质的备考资料,助力大家实现自己的学历提升梦想。如果您在备考过程中有任何疑问,欢迎随时在评论区留言,我会尽力为大家解答。祝大家考试顺利,前程似锦!新疆自考网,与您一同成长,共创美好未来!
成功的道路并不拥挤,因为坚持下去的人很少!加油,自考生!